Det finns gott om långivare som erbjuder sina kunder ett smslån med betalningsanmärkningar. Det är något som gjort det möjligt för människor som tidigare har haft en sämre ekonomi att få ett lån under en kortare tid.

Vi på Låna-snabbt.org har samlat ihop de långivare som erbjuder smslån med betalningsanmärkningar i listan nedanför:

Ansöka om ett smslån med betalningsanmärkningar

Efter att du har valt den långivare som passar de krav och villkor du har på det lånet du behöver. Samt hittat den långivare som utöver detta erbjuder ett smslån till det lägsta priset. Klickar du på knappen Ansök. Då kommer du direkt till långivarens hemsida och kan där enkelt ansöka om det belopp du behöver och under den tiden man behöver lånet.

Svårare än så är det inte att ansöka om ett smslån med betalningsanmärkningar då det vid skrivande stund finns gott om olika långivare som inte ser betalningsanmärkningar som ett problem. Långivaren resonerar som så att en låntagares tidigare ekonomiska förmåga inte säger speciellt mycket om vilken privatekonomi personen har idag.

Många långivare ser helt enkelt inte det som ett problem och tittar istället på en samlad bild av hur låntagarens ekonomi ser ut för att på det sättet bedöma om det kommer att vara möjligt för låntagaren att betala tillbaka sitt lån i tid.

Generella krav för att bli beviljad ett smslån med betalningsanmärkningar

För att få ett smslån med betalningsanmärkningar beviljat så måste man som låntagare uppfylla de här generella kraven:

  • Mellan 18 och 21 år gammal beroende på långivarens krav
  • Inkomst av tjänst eller pension
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten

Beroende på vilket belopp man ansöker om så kan det finnas andra krav som långivaren ställer och detta krav skiljer sig också markant mellan olika långivare. Men om man uppfyller de generella kraven som listas ovanför så har man en stor möjlighet att få ett smslån med betalningsanmärkningar beviljat.